podmetači za vodu

Kada gledamo naše telo, ono je sastavljeno od mnogo malih ćelija, koje međusobno čine organe, krv, limfu... Svakoj toj ćelijici je u osnovi građe voda. Veoma je bitno kakvu vodu unosimo u naš organizam. Voda ima tu sposobnost da pamti informacije, ona je inteligentna. Postoje mnoga istraživanja po ovom pitanju, i jasno je da nije sasvim isto ako ćemo popiti čašu vode kojoj smo uputili lepe reči, ili onu kojoj smo uputili ružne reči, jer će i svaka ćelijica našeg organizma, poprimati upravo onu informaciju, koju joj dajemo...

Voda iz slavine se naziva "toksičnom vodom" obzirom da je sistemom cevi pokupila informacije koje nisu dobrodošle za naš organizam.
Voda kupljena u prodavnicama se naziva "mrtvom vodom", jer je stajala po rafovima i nema informaciju zdravlja i života.
U koliko koristimo orgonitski podmetač, on će sve štetne informacije obrisati, a vodi dati energiju zdravlja, rasta, razvoja.
Kako se koristi?
Na jedan od ovakvih podmetača možete staviti flašu vode, bokal npr. od 2 litre, balon, ili velike balone koji se koriste za aprate za vodu. Za kućnu upotrebu, najbolje je koristiti stakleni bokal.
Prvo punjenje: Posudu sa vodom stavljamo na podmetač. Ptrebno je oko 4  sata da se voda očisti od energetskih zapisa, i napuni.
Koristimo tu vodu i pijemo. Možda je najbolje u veče staviti posudu na podmetač, pa u jutro koristiti.
Drugo punjenje: Pre nego što potpuno potrošimo vodu iz posude, dolijemo novu, i nastavimo sa korišćenjem, sve dotle dok se posuda ne isprazni. Tada se vraćamo na prvo punjenje (stavljamo posudu sa vodom, čekamo oko 4 sata) i koristimo je.
Ovom vodom možete praviti vaše omiljene napitke, koristiti je prilikom kuvanja (najbolje da to ne bude na aparatima na struju, već na otvorenom plamenu), davati je vašim kućnim ljubimcima, zalivati cveće... Mnogi je koriste kao eliksir za umorne oči ili za kožu.
Ovakvim postupkom će svaka naša ćelijica organizma da klikće od radosti i sreće!