Šta su orgoniti

ŠTA SU ORGONITI  

Orgonit i kristali na ogrlici

Orgonit vas štiti od  negativnih energija od mob. uređaja, kompjutera, rutera za bežični internet, televizora, mikrotalasne rerne i slično,  a u ovom slučaju takođe izvlači negativnost iz vašeg tela. Pri tom, orgonit...

novi orgoniti 04.2018

Orgonit i kristali na ogrlici

Orgonit vas štiti od  negativnih energija od mob. uređaja, kompjutera, rutera za bežični internet, televizora, mikrotalasne rerne i slično,  a u ovom slučaju takođe izvlači negativnost iz vašeg tela. Pri tom, orgonit čisti i puni kristale pored kojeg se nalazi i pojačava njihovo ciljano dejstvo.

Najnovije: narukvice sa orgonitskim priveskom

Orgonitski privezak na narukvici. Tako će orgonit uvek da stoji na koži, jer se orgonska energija upija kroz kožu, i efekat je je još bolji. Ne samo da ćete imati lep ukras na ruci, već ćete imati i zaštitu od negativnih energija. Po želji kupca možemo dodati na narukvicu  druge kristale, čime ćete postići ciljani efekat određenog kristala.

Kundalini joga

Odličan video za aktiviranje kundalini energije

Nova stranica na fejsbuku

U koliko imate pristup fejbuku, možete se pridružiti novoj stranici na fejbuku Orgoniti Julijana, gde postavljam slike najnovijih orgonita, tekstove o tome šta su orgoniti, kako ih postaviti u prostoru.